3000 „myliu“ Austrijos Alpėms

Tai buvo pačios pačios tobuliausios atostogos mano gyvenime!!!
Grįžome vos prieš kelias dienas ir aš dar gyvenu vaizdiniais…

Per dvi atostogų savaites motociklais nuvažiavome daugiau kaip 3000 mylių (5000 km) ir atostogas išnaudojome iki paskutinio momento (buvo akimirkų, kai abejojau, ar spėsim grįžti).

Iš Klaipėdos keltu kėlėmės į Vokietiją (Zasnicą), tuomet per rytinę jos dalį (Berlynas – Dresdenas – Regensburgas) keliavome link Austrijos. O ten laikas sustojo, tik nesustojo mūsų ratai. Smaragdiniai ežerai, kalnai ir serpantinai mūsų laukė. Keliai įspėjo, kad klysti negalima – vienoje pusėje akmeninė Alpių siena, kitoje – praktiškai bedugnė. Adrenalino užteko sočiai!

Ši kelionė – kaip įsimintinų nuostabių akimirkų dėlionė. Kiekviena diena – nepamirštama. Vaizdai į slėnius nuo kalnų, vaizdai nuo slėnių į saulės nuspalvintus kalnus, lygūs, tobuli keliai su pašėlusiais vingiais, be galo draugiški, atlapaširdžiai vokiečiai ir austrai (noriu būti tokia kaip jie, kai pasensiu). Patikėkit, visa tai – motociklininkų svajonė!

Bet viskas tikriausiai nebūtų taip sklandu, jei ne puiki draugija – vykome tik dviese su bičiuliu, bet mūsų tandemas buvo daug įdomesnis nei didesnė kompanija. Jis toks pats pakvaišęs kaip ir aš 😀 Juokingi rytai ir svajingi vakarai. Ir praktiškai vien tik geros emocijos. Kas gali būti geriau?


Ši nuotrauka daryta anksti anksti ryte, kai drauge su kitais motociklininkais 4.20 val. serpantinais kilome į kalnus pasitikti bundančios saulės. Kava. Draugiški pašnekesiai. Saulės spinduliai. Ir kalnai. MAGIC

Judėti

1 response to 3000 „myliu“ Austrijos Alpėms


  1. Henrikas

    nuostabi kelionė…kelias užburia tuos, kurie pasiduoda jo žavesiui:)